Vacatures: op zoek naar nieuwe collega’s

De Bedrijfsgezondheidsdienst Noord West is op zoek naar nieuwe collega’s. Wie weet ben of ken jij de geschikte kandidaat. 

Bedrijfsarts/Arboarts
Wij zijn op zoek naar jong, aanstormend talent dat in en van de (arbeids)praktijk wil leren. Ook artsen in opleiding tot specialist (AIOS) zijn bij ons verzekerd van een goedgeorganiseerde ervaringsplek.

Als bedrijfsarts werk je op het snijvlak van werk en gezondheid. Je speelt een belangrijke rol bij de duurzame inzetbaarheid van arbeidskrachten. Jouw adviezen op gebied van ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden zorgen voor een veilige en gezonde werkplek.

(gepensioneerd) Bedrijfsarts / Arboarts / Huisarts
Wij zijn op zoek naar ervaren artsen die gepensioneerd zijn of tegen hun pensioen aanzitten maar er nog niet aan moeten denken echt met het vak te stoppen. Althans, een tandje minder mag wel; 2 tot 3 dagen per week is genoeg.

Als arts werk je op het snijvlak van Arbeid en gezondheid. Je speelt een belangrijke rol bij de duurzame inzetbaarheid van arbeidskrachten. Jouw adviezen op gebied van ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden zorgen voor een veilige en gezonde werkplek.

Bekijk de vacatures