• 0

    Geen producten in je winkelmand.

Medewerkers

Belinda van Bruggen - financieel- en commercieel medewerker

Belinda van Bruggen

“Iedereen binnen de BGD NW heeft zijn eigen specialiteit. Met elkaar kunnen we behoorlijk snel bijna alle vragen beantwoorden die de klanten stellen. De positieve reacties die dat oplevert, werken motiverend. We proberen samen met de klant én werknemer het verzuim aan te pakken. We zijn er voor beide partijen en dat maakt het werk ook uitdagend.”

Linda Buijk- Bloemendaal - psycholoog NIP

Linda Buijk- Bloemendaal

Verzuim is veel meer dan ziekte, verzuim heeft meestal met gedrag te maken. In de gesprekken die ik voer met werknemers proberen we erachter te komen waar de oorzaak ligt, zodat we gericht aan de oplossing kunnen werken”

Harm Bultema - arbeidsdeskundige

Harm Bultema

“Wat is de werkbelasting en wat is de belastbaarheid? Liever stel ik dit tijdig vast, zodat we preventief kunnen werken aan het voorkomen van overbelasting. Mocht het helaas toch al zo ver zijn, dan gaan we gericht aan de slag met het herstel van de werknemer.”

Sanja Colak - arts

Sanja Colak

“Als arts bij een arbodienst ben ik geen behandelaar, maar geef ik advies. Dat betekent goed luisteren en meedenken. Samen met de werknemer zoeken we naar de beste oplossing. Daarbij ligt het accent altijd op de mogelijkheden en juist niet op de klachten; die brengen je immers niet verder.”

Guus Craanen - geregistreerd arbeid- en organisatiedeskundige

Guus Craanen

“Bij BGDNW willen wij het bewust anders doen dan andere arbodiensten. Zo werken we onafhankelijk en alléén voor klanten die bij ons passen. Die combinatie maakt ons soms een tikkeltje eigenwijs. Maar dit alles doen we met één doel voor ogen: het bieden van de best mogelijke arbodienstverlening.”

Romy Craanen - administratief medewerker & dokterassistente i.o.

Romy Craanen

Als doktersassistente in opleiding leer ik veel bij Bedrijfsgezondheidsdienst Noord West. Het team heeft uiteenlopende specialismen. Omdat het een compact team is met korte lijnen, leer ik van iedereen wat. Daarnaast ben ik blij dat ik ook zelf direct de handen uit de mouwen kan steken en kan ondersteunen met mijn administratieve werkzaamheden.

Willem Guijt - arts

Willem Guijt

“Als arboarts werkend in een klein team, kun je snel schakelen. Werknemer en werkgever zijn daar beide bij geholpen. Binnen ons team van uiteenlopende specialismen is maatwerk eenvoudig te realiseren.”

Frank Hennipman - coach, extern vertrouwenspersoon en relatiebeheerder

Frank Hennipman

In al mijn rollen is naast een luisterend oor, vooral de signaleerfunctie van belang. Wat speelt er op de achtergrond en wat is er nodig om constructief aan een betere relatie te werken: voor cliënten gaat dat om de relatie met jezelf, collega’s of werkgever. En in mijn rol als relatiebeheerder gaat dat om het bouwen van duurzame klantrelaties.

Joyce Hofhuis - arts

Joyce Hofhuis

Mocht een werknemer onverhoopt verzuimen, dan ga ik in gesprek met zowel werkgever als werknemer. Dat doen we het liefst zo snel mogelijk, want bij begeleiding in een vroeg stadium zijn beide partijen geholpen en kan de verzuimduur enorm worden ingekort.

Isabelle Krijnsen - bedrijfsfysiotherapeut

Isabelle Krijnsen

Als bedrijfsfysiotherapeut help ik gezonde werknemers gezond te blijven en werknemers met klachten help ik bij herstel. Dat gaat verder dan individuele begeleiding. Op de werkvloer bekijk ik samen met de werknemer en werkgever waar gezondheidswinst te behalen is. Voorkomen is namelijk beter dan genezen!

Ans Mootzelaar - doktersassistente en verzuimbegeleider

Ans Mootzelaar

Als doktersassistente en verzuimbegeleider ben ik het eerste aanspreekpunt en de schakel tussen de bedrijfsarts en de patiënt. Het werken met uiteenlopende mensen maakt mijn werk erg afwisselend.

Josif Nanushi - arts

Josif Nanushi

In april 2019 is Josif gestart als arts, een jong en aanstormend talent met ervaring bij onder andere ArboNed, UWV en GGD Hollands Noorden. Binnenkort volgt hier meer over Josif.

 

Dick Rozendaal - arts en directie

Dick Rozendaal

Toen wij de BGDNW oprichtten was voor ons één ding duidelijk: gezondheid en welzijn staan voorop. Wij kijken objectief naar wat het beste is voor een werknemer en hoe een werkgever kan bijdragen aan duurzame inzet. En uiteindelijk levert dat iedereen het meeste op.

Jan Snijder - geregistreerd arbeidshygiënist en hoger veiligheidskundige

Jan Snijder

“Complexe materie? Misschien, maar ik maak het mijn zaak om veiligheidsaspecten en – beleid in duidelijke taal uit te leggen. Alleen als het begrijpelijk is voor iedereen, kan veiligheid op alle niveaus worden nagestreefd”

Ans Snijders - doktersassistente en verzuimbegeleider

Ans Snijders

Elke dag begint met de verzuimmeldingen, maar dan nog is geen dag hetzelfde. Het snel kunnen helpen van iedereen die belt, is erg dankbaar werk. Soms is dat het maken van een afspraak en een andere keer stel je iemand gerust door het geven van goede informatie en een advies op maat.

Kees van Straaten - bedrijfsarts

Kees van Straaten

Het werk als art bij een arbodienst is veelzijdig. Alles in ons werk heeft te maken met het werk van de persoon die tegenover mij zit: wat is de belastbaarheid en waar liggen mogelijkheden? Ons advies is gericht aan de patiënt, maar ook de werkgever speelt een rol. Wat kan deze doen om beter te voorzien in een gezond werkklimaat?

Dion van Tilburg - sr. arbeid- en organisatiedeskundige

Jan Snijder

Hoe kan een medewerker weer verantwoord aan het werk? Soms zit dat in de persoon zelf, maar soms vraagt dat verandering binnen de organisatie of van de werkplek. Samen met de werkgever ga ik hiermee aan de slag met als doel om verzuim in de toekomst zoveel mogelijk te beperken.

Sabine Uvenhoven - diëtiste en financieel medewerker

Sabine Uvenhoven

Het fascineert mij hoe alle systemen in een lichaam werken. Samen met Chantal Moen (rechts) is het ons doel cliënten gezonder te laten leven. Daarbij ligt het accent op de te behalen gezondheidswinst. Dit kan gaan om gewichtsvermindering, verbetering van de algemene gezondheid en welbevinden of verbetering van bloedwaarden. Niemand is perfect en iedereen is anders. We kijken dan ook per persoon wat haalbaar en vooral wat vol te houden is.

Thea Wentink - medewerker verzuimadministratie

Thea Wentink

Ik heb jarenlang kennis van arbozaken opgebouwd en die kennis zet ik graag in voor de BGDNW. Ik ondersteun op maandag en dinsdag de verzuimadministratie en val in als er collega’s op de afdeling vrij zijn.

Cees van Zwam -adviseur arbeidsomstandigheden

Cees van Zwam

Net als al mijn collega’s bij BGDNW is mijn werk vooral gericht op preventie. Hoe ik dat doe? Ik stel samen met de werkgever arbobeleid op en werk aan procedures en programma’s om het naleven van dit beleid zo goed mogelijk in de organisatie te verankeren.