Vacature Junior Casemanager

Wil jij als Junior Casemanager resultaat boeken voor werknemer en werkgever? Dan zoeken we jou!

Wij hebben een leuke baan in de aanbieding voor een junior Verzuim casemanager/Casemanager Taakdelegatie.

Als Casemanager denk je vanuit mogelijkheden en werk je op het snijvlak van werk en gezondheid. Je speelt een belangrijke rol bij de inzetbaarheid van werknemers en het beperken van de financiële gevolgen voor zowel de werknemer als de werkgever. In je rol van Casemanager taakdelegatie adviseer je in overleg met de bedrijfsarts over re-integratie mogelijkheden. Elk half jaar maak je een dossierscan om te analyseren of alle mogelijkheden voor zowel de werknemer als de werkgever worden benut.

Spreekt dit je aan? Bekijk dan de vacature Junior Casemanager via deze link.