BGDNW ook klaar voor AVG

Gecertificeerde Arbodienst

ISO 9001
SBCA Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten

BGDNW ook klaar voor AVG

Afgelopen weken werden mensen en bedrijven overspoeld met berichten over het feit dat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) sinds 25 mei 2018 van kracht is. Voor Bedrijfsgezondheidsdienst Noord West reden om even te wachten met informeren dat wij ruim op tijd voldoen aan de AVG.

In onze branche waarin het het medisch beroepsgeheim geldt, is vertrouwelijkheid altijd al de norm geweest. In dat opzicht verandert er niets voor u. De AVG heeft ons er wel toe gebracht dit nog nauwkeuriger vast te leggen in ons privacybeleid dat te allen tijde door u is te raadplegen.

AVG kort samengevat

De AVG komt in plaats van de oude Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan wij als Arbodienst moeten voldoen onder meer omdat wij persoonsgegevens vastleggen in cliëntendossiers. Kort samengevat komt het er op neer dat de AVG verlangt dat wij heel specifiek aangeven welke gegevens wij verzamelen, met welk doel en wat wij in het werk stellen om dit op veilige wijze te doen. De Bedrijfsdienst Noord West verzamelt niet meer gegevens dan strikt noodzakelijk dan wel wettelijk verplicht. Naast het recht op informatie, hebben betrokkenen waarvan wij gegevens verzamelen het recht op inzage, het recht op correctie, het recht op gegevensverwijdering en het recht op gegevensoverdracht. Daarnaast is het mogelijk bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens wegens bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Ons privacybeleid beleidskader geeft inzicht in de persoonsgegevens die verwerkt worden alsmede de grondslagen waarop de wet is gebaseerd. Het privacybeleid is online te raadplegen.

Neem gerust contact op voor een kennismaking!

Bedrijfsgezondheidsdienst Noord West
Koopvaarder 1
1625 BZ Hoorn
0229 – 82 02 30
info@bgdnw.nl

Contact

Contact

Bezig met versturen

Route

kaart is aan het laden – een ogenblik geduld aub…

Spreekuurlocaties: 52.403759, 4.985046

Locaties

Hoorn (hoofdvestiging)

Koopvaarder 1
1625 BZ Hoorn
0229 – 82 02 30


Alkmaar

Nieuw adres keuringslocatie Alkmaar:
RTC Office Alkmaar

Kamer 1.17
Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar


Amsterdam

Haaksbergweg 3
1101 BP Amsterdam-Zuidoost (Bullewijk)

In Dreeftoren, locatie:
Medisch Consult (10e verdieping)