Actueel RI&E

Gecertificeerde Arbodienst

ISO 9001
SBCA Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten

Actueel RI&E

Met een RI&E worden alle risico’s in kaart gebracht die het werk en de werkplek met zich meebrengen. Daarnaast worden hierin organisatorische aspecten beschreven om de risico’s te beheersen en maatregelen aanbevolen om arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Wanneer u geen (actueel) RI&E heeft en slechts 1 of meerdere medewerkers in dienst heeft voor in totaal maximaal 40 uur per week, dan kunt u, vooralsnog, volstaan met het invullen van de “Checklist gezondheidsrisico’s”; http://www.rie.nl/instrumenten/checklist-gezondheidsrisicos-max-40-uur-personeel-in-dienst/. Hiermee kunt u de verplichte risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) uitvoeren. Met de Checklist Gezondheidsrisico’s inventariseert u de werksituatie aan de hand van stellingen. Als u de stellingen heeft ingevuld, kunt u de zaken die bij u nog niet in orde zijn beoordelen (evalueren). Als u dat gedaan heeft krijgt u een plan van aanpak, inclusief relevante feiten en tips om de situatie in uw bedrijf te verbeteren. Deze “alternatieve” RI&E behoeft niet getoetst te worden.

De Checklist Gezondheidsrisico’s is bedoeld voor ondernemers met weinig personeel en heeft een algemeen karakter. Er zijn ook maatwerk-RI&E’s voor u beschikbaar: indien u deel uitmaakt van een bepaalde branche, kunt u het beste gebruik maken van een branche-RI&E (http://www.rie.nl/rie-instrumenten). Als u niet echt deel uitmaakt van een branche dan kunt u ook gebruik maken van de Algemene MKB-RI&E ( http://www.rie.nl/rie-instrumenten/algemene-rie-instrumenten/). Let wel, deze laatste dient ten alle tijden getoetst te worden!

Wanneer uw bedrijf méér dan 25 werknemers heeft, dient de RI&E getoetst te worden door een gecertificeerde arbodienst.

Neem gerust contact op voor een kennismaking!

Bedrijfsgezondheidsdienst Noord West
Koopvaarder 1
1625 BZ Hoorn
0229 – 82 02 30
info@bgdnw.nl

Contact

Contact

Bezig met versturen

Route

kaart is aan het laden – een ogenblik geduld aub…

Spreekuurlocaties: 52.403759, 4.985046

Locaties

Hoorn (hoofdvestiging)

Koopvaarder 1
1625 BZ Hoorn
0229 – 82 02 30


Alkmaar

Nieuw adres keuringslocatie Alkmaar:
RTC Office Alkmaar

Kamer 1.17
Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar


Amsterdam

Haaksbergweg 3
1101 BP Amsterdam-Zuidoost (Bullewijk)

In Dreeftoren, locatie:
Medisch Consult (10e verdieping)